BE België

ACCOUNT MANAGER Professionele Schoonmaakmachines Regio Vlaanderen

diverse.jpg

Al  meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten  en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Elf vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (13.000 m2) van 4500 artikelen, functionele e-tools, een nauw partnerschap met o.a. Nilfisk, Comac, en Greenspeed/Ecover, aangevuld met een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.
Schoonmaak is tastbaar, draagt bij aan het welzijn van mensen, is herkenbaar, en een essentieel onderdeel in ieder bedrijf.

BOMA is een dynamisch groeibedrijf dat 200 mensen tewerkstelt en een omzet realiseerde van EUR 55 miljoen in 2016.

Omschrijving:

BOMAC, de machine afdeling van de BOMA-groep, presenteert diverse topmerken (Nilfisk, Comac, I-Mop, BOMA, ….) van professionele schoonmaakmachines gekoppeld aan een performante dienst na verkoop en kende de afgelopen jaren een continue groei.
Voor de verdere uitbreiding van deze divisie, zoeken wij een 'Account Manager' (m/v). In deze functie word je verantwoordelijk voor uitbouwen van een B2B klantenportfeuille. Je focus ligt daarbij op de verkoop en leasing van schoonmaakmachines in verschillende formaten, je presenteert de juiste onderhoudscontracten, en je vergeet natuurlijk niet de cross-selling van gerelateerde producten.
In samenwerking met een gespecialiseerde binnendienst bezoek je prospecten, verzorg je demo's met schoonmaakmachines voor beslissingnemers, sluit je leasing- en onderhoudscontracten, en bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten.
Je werkt nauw samen met de Sales & Marketing manager van de afdeling machines, alsook met je collega's van de technische dienst.

Uw profiel:

De ideale kandidaat:
•    Je bent ondernemend en commercieel ingesteld, je kan terugblikken op enige commerciële ervaring bij voorkeur in het aanbieden van investerings- of technische producten in een B2B omgeving.
•    Je hebt een representatief voorkomen en bent in staat om op verschillende niveaus met klanten om te gaan.
•    Je bent hands-on en hebt enige affiniteit met techniek.
•    Je kunt zelfstandig werken, maar begrijpt ook de impact van je daden en beloften op je collega's van de binnen- en technische dienst.
•    Je beheerst de Nederlandse taal en je hebt een bruikbare kennis van het Frans.
•    Je bent vertrouwd met de gangbare Microsoft Office toepassingen.

Onze voorwaarden:

•    Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een hechte teamgeest dat staat voor innoverend ondernemerschap en met een uitgesproken lange termijnvisie.
•    Ook na een grondige en diepgaande opleiding kan je steeds beroep blijven doen op de expertise van je ervaren collega's.
•    Je ontvangt een competitief salaris met diverse extra legale voordelen waaronder een jobgeschikte bedrijfswagen met tankkaart.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Erik Switsers
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel:
E-mail Erik Switsers: erik.switsers@boma.be

ACCOUNT MANAGER Professionele schoonmaakoplossingen Regio West-Vlaanderen(Noord)

diverse.jpg

BOMA is reeds meer dan 40 jaar de pionier in de ontwikkeling en verdeling van professionele schoonmaakmaterialen, -producten en –machines. Naast een kwalitatief product en topservice, dragen wij als marktleider maatschappelijk verantwoord én innoverend ondernemen hoog in het vaandel. Met deze ondernemende en innoverende aanpak leveren we duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Deze familiale omgeving is een dynamisch groeibedrijf dat 180 mensen tewerkstelt en vorig jaar werd genomineerd als één van de vier finalisten voor de titel ONDERNEMING VAN HET JAAR.

Omschrijving:

In deze functie word je verantwoordelijk voor het behartigen van jouw regio (Brugge – Kust - Meetjesland) op elk vlak. Je gaat op een pragmatische wijze op zoek naar oplossingen voor en met bestaande uit te werken klanten (openbare besturen, instellingen, hotels, restaurants, de zorgsector en grote zowel als kleine ondernemingen) en laat nieuwe klanten niet links liggen. Op een erg zelfstandige wijze bouw je aan een vertrouwensrelatie en ben je voortdurend aanwezig in jouw regio én bij jouw klanten om hen op elk vlak te ontzorgen. In samenspraak met jouw collega's op de binnendienst beheer je nauwgezet je dossiers en kan je steeds inspelen op verwachtingen van jouw klanten door hen een klantspecifieke en duurzame oplossing aan te reiken. Je rapporteert hiervoor rechtstreeks aan de Sales Manager.

Uw profiel:

De ideale kandidaat:
•    Beschikt over een hoger werk- en denkniveau, verworven door studies of ervaring;
•    Kan terugblikken op een eerste commerciële ervaring, bij voorkeur in een gelijkaardige klantenkring, maar in ieder geval in een B2B context;
•    Kent de regio Brugge – Kust - Meetjesland als zijn binnenzak;
•    Heeft een representatief voorkomen, een hoge gunfactor en is in staat om op diverse niveaus met klanten om te gaan;
•    Gaat vlot zelfstandig te werk, verfoeit dure woorden en loze beloften, maar blinkt uit in daadkracht en gedrevenheid. 

Onze voorwaarden:

•    Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een hechte teamgeest dat staat voor innoverend ondernemerschap met een uitgesproken langetermijnvisie;
•    Na een doorgedreven opleiding, kan je steeds beroep doen op heel wat expertise, aangevuld met de modernste tools;
•    Je kan een érg competitief salaris opbouwen, aangevuld met diverse extralegale voordelen en bedrijfswagen met tankkaart.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Monitor : Jolien Gorissen
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel: 03 475 12 51
E-mail Monitor : Jolien Gorissen: jolieng@monitor.be

Meer informatie:

Solliciteer dan bij voorkeur via het online sollicitatieformulier :www.monitor.be

Commercieel binnendienst medewerker

diverse.jpg

Al  40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten  en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Acht vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (10.000 m2) van 3500 artikelen, functionele e-tools, een nauw partnerschap met o.a. Nilfisk, Comac, en Ecover, aangevuld met een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.
Schoonmaak is tastbaar, draagt bij aan het welzijn van mensen, is herkenbaar, en een essentieel onderdeel in ieder bedrijf.

BOMA is een dynamisch groeibedrijf dat 170 mensen tewerkstelt en een omzet realiseerde van EUR 51 miljoen in 2015.

Omschrijving:

BOMAC, de machine afdeling van de BOMA-groep, presenteert diverse topmerken (Nilfisk, Comac, I-Mop, BOMA, ….) van professionele schoonmaakmachines gekoppeld aan een performante dienst na verkoop en kent de afgelopen jaren een continue groei.

Voor de verdere uitbreiding van deze divisie, zoeken wij een 'commercieel binnendienst medewerker". Hij/zij is commercieel ingesteld en staat in voor de registratie van de inkomende bestellingen (per telefoon, email, webtool, ...) en herstellingen, het opmaken en opvolgen van offertes en onderhoudscontracten. Het uitdenken van praktische en commerciële oplossingen voor de klant behoort tot de taken.

Als centraal aanspreekpunt voor onze Belgische klanten en de verschillende interne afdelingen van Boma, werk je vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen en draag je bij tot een grote klantentevredenheid en omzetgroei.

De commercieel binnendienst medewerker werkt onder leiding van de Sales & Marketing manager van de afdeling machines.

Uw profiel:

Wie zoeken wij ?
Punctueel werk en ervaring in een commerciële (binnendienst) functie zijn beslist noodzakelijk, maar je motivatie, je drive en je klantgerichtheid maken het echte verschil in deze procedure. Vertel ons op welke manier je de onderstaande verwachtingen overtreft en we ontmoeten je graag tijdens een sollicitatiegesprek.
-    Commercieel ingesteld
-    Administratief onderlegd
-    Interesse voor techniek
-    Betrokken en resultaat gedreven mentaliteit
-    Beschikt over een probleemoplossend vermogen
-    Stressbestendig
-    Leergierig
-    Goede kennis van MS office
-    Tweetalig Nederlands / Frans

Onze voorwaarden:

Wij bieden een voltijdse vaste betrekking vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen met een marktconforme bezoldiging en voorzien een ruime opleiding.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Erik Switsers
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel: nvt
E-mail Erik Switsers: erik.switsers@boma.be

Meer informatie:

nvt

Service Planner Technical Department Benelux

td.jpg

Al  40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten  en -machines met veel toegevoegde waarde. Onze ondernemende en innoverende aanpak levert duurzame schoonmaakoplossingen op bij o.a. schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, openbare gebouwen en onderwijsinstellingen. Acht vestigingen in de Benelux en Frankrijk, een fijnmazig distributiesysteem, een enorme voorraad (10.000 m2) van 3500 artikelen, functionele e-tools, een nauw partnership met Ecover en Nilfisk en een vakkundige ondersteuning door het sales-team staan garant voor een optimale service.

BOMA is een dynamisch groeibedrijf dat 170 mensen tewerkstelt en een omzet realiseerde van EUR 51 miljoen in 2015.


Het 'service team' van BOMAC, de machine-afdeling van de Boma-groep, bestaat uit 18 geschoolde medewerkers en staat in voor het onderhoud en de herstellingen van professionele schoonmaakmachines en doseersystemen. Zij zijn uitgerust met volledig uitgeruste service-wagens en handige registratie-software. Het atelier van 700 m2 herbergt een compleet onderdelenmagazijn ondergebracht in een performant Kardex-systeem.

Omschrijving:

Ons Technical Department staat in voor de dienst na verkoop van de verkochte en verhuurde schoonmaakmachines en doseersystemen.  Om onze groei op te vangen, gaan we het team versterken en zijn wij op zoek naar een enthousiaste, leergierige en communicatieve collega voor onderstaand takenpakket :

 
•    Planning techniekers
•    Opvolging en technische ondersteuning van techniekers
•    Organiseren/geven van technische training aan techniekers
•    Beheren gereedschappen en voorraad techniekers
•    Opvolgen van service-bulletins, warranty claims
•    Assistentie bij analyses (regio-indeling, voorraad techniekers, ...)


Uw profiel:


Je profiel
- Je kan probleemoplossend werken. Je bent 'hands on' en je voelt een grote affiniteit met techniek.
- Je bent stressbestendig
- Je bent Nederlandstalig en je beschikt over een grondige kennis van het Frans (en het Engels) zowel mondeling als schriftelijk
- Je beheerst gangbare Office toepassingen als Word en Excel.
- Je hebt een bachelor opleiding 'Industriële Wetenschappen' (electro-mechanica)  gevolgd
- Je woont in de Antwerpse regio

Onze voorwaarden:

Plaats tewerkstelling 
BOMA Antwerpen
Noorderlaan 131
2030 ANTWERPEN
Onze voorwaarden
- Voltijds contract van onbepaald duur
- Competitief vast  bruto maandsalaris
- Ecocheques
- Groepsverzekering (pensioenopbouw / invaliditeit / overlijden) + bijkomende groepsverzekering nav paritaire loonsverhoging

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Stef Van Laerhoven
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel:
E-mail Stef Van Laerhoven: stef.vanlaerhoven@boma.be

Technicus Electro-Mechanica Regio ‘Kortijk – Doornik – Bergen’

td.jpg

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde voor schoonmaakbedrijven, gemeentebesturen, scholen, zorginstellingen,...
Met 11 vestigingen in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk is BOMA toonaangevend in deze sector.  BOMA Machinery is exclusief verdeler van NILFISK, COMAC en i-mop.

BOMA stelt 200 Bomito's te werk en realiseerde een omzet van EUR 55 miljoen in 2016. Een 20-tal techniekers staat in voor de dienst na verkoop in hun regio.

BOMA was in 2016 één van de vier genomineerde bedrijven bij ONDERNEMING VAN HET JAAR.

Omschrijving:

Als Technicus zal je taak bestaan uit :
Het onderhouden en herstellen bij de klant (met BOMA Servicecar) van : stofzuigers, waterzuigers, tapijtreinigingmachines, éénschijfsmachines, schrob-en zuigmachines, veegmachines,...
Het installeren, onderhouden en herstellen van : doseerapparatuur voor (semi-)industriële vaatwas- wasmachines; schuim-doseerapparaten voor keukens en grootkeukens.

Uw profiel:

Je profiel :
-    Opleiding vierde graad beroepssecundair onderwijs electromechanica (A2) of gelijkwaardig, een goede kennis van electriciteit is een noodzaak.
-    Vertrouwd met PC-werk
-    Je drukt je goed uit in het Nederland én het Frans, je hebt noties van het Engels
-    Rijbewijs B
-    Je woont bij voorkeur in de regio 'Kortrijk-Doornik-Bergen'

Onze voorwaarden:

Ons aanbod :
Wij bieden een vaste en full time job in sterk team dat een familiaal karakter heeft en professioneel is ingesteld. We zijn een financieel gezonde onderneming die nog steeds sterk investeert in groei. De functie biedt werkzekerheid omwille van deze verdere groei. We bieden een aantrekkelijk salarispakket dat in verhouding is tot de verantwoordelijkheden die je opneemt en de kennis die je hebt plus een grondige opleiding.

Hoe kan je solliciteren?

Boma Antwerpen
T.a.v. Stef Van Laerhoven
Noorderlaan 131
B - 2030 Antwerpen

Tel: nvt
E-mail Stef Van Laerhoven: stef.vanlaerhoven@boma.be

Meer informatie:

nvt