Toiletpapier of WC-papier, we gebruiken het elke dag. Dagelijks worden er kilometers aan toiletpapier verbruikt. Wist je dat toiletpapier in verschillende soorten en varianten verkrijgbaar is? Bij de keuze van het geschikte toiletpapier voor jouw situatie houden wij rekening met volgende factoren:
- Hoe frequent worden je toiletten bezocht?
- Hoe vaak kan het toiletpapier aangevuld worden?
- Zijn er grote piekmomenten?

Voor toiletten met een lage bezoekersfrequentie is traditioneel toiletpapier een goede keuze. In traditioneel toiletpapier heb je meestal de keuze tussen 200 vellen of 400 vellen per toiletrol.

Vel-per-vel toiletpapier kenmerkt zich door een grotere hoeveelheid toiletpapier dat in een dispenser past en een beperkt verbruik. Het kan makkelijk en snel bijgevuld worden waardoor het ideaal is voor toiletten met hoge piekmomenten. Vel-per-vel toiletpapier staat ook bekend als gevouwen of bulk toiletpapier.

Midsize toiletpapier is ideaal voor toiletten met meer bezoekers. De toiletrollen hebben meer capaciteit (700-900 vellen per rol) en de bijhorende dispensers hebben doorgaans plaats voor 2 toiletrollen. Hierdoor is het midsize toiletpapier ook bijzonder geschikt voor toiletten die minder frequent aangevuld kunnen worden.

Voor toiletten met een hoge bezoekersfrequentie en/of hoge piekmomenten is jumbo toiletpapier de goede keuze.

Artikelnr Omschrijving Aantal per verpakking Eenheid
213350
213350: Maxi Jumbo Toiletpapier - recycled tissue - 2-laags - 360 m - WIT - 6 rollen
Maxi Jumbo Toiletpapier - recycled tissue - 2-laags - 360 m - WIT - 6 rollen
Eco Score Aeu_ecolabelrecycled
1 Pak
773311
773311: Mini Jumbo toiletpapier - recycled tissue - 2 laags - 180 m - WIT - 12 rollen
Mini Jumbo toiletpapier - recycled tissue - 2 laags - 180 m - WIT - 12 rollen
Eco Score Aeu_ecolabelrecycled
1 Pak